APP

Krijg inzicht in alle potentiële problemen van uw avonturenpark op één plek.

PARKUPKEEP helpt u alle mogelijke risico’s in uw park in kaart te brengen en biedt u de nodige hulpmiddelen om uw parkbezoekers van het hoogste veiligheidsniveau te kunnen voorzien.

APP

BEKIJK DE PARKUPKEEP video.

MET PARKUPKEEP BEREIKT U GEMAKKELIJK DE HOGE VEILIGHEIDSEISEN.
INSPECTIE EN ONDERHOUD ZIJN EENVOUDIG GEMAAKT.

APP

KENMERKEN

ROUTES DESIGNER

Ontwerp met gemak digitale versies van alle routes in uw park. U zult deze kaart gebruiken in de toekomstige dagelijkse en periodieke routeinspecties.

ROUTES INSPECTIE

Als u de routes van uw avonturenpark ontworpen heeft, bent u klaar om op locatie te gaan en inspecties uit te voeren met de routes kaart op uw mobiele apparaat.

KLIMGORDELS ONDERHOUD

Als u schade aan de klimgordel ontdekt, scan dan de streepjescode. Er verschijnt dan de optie om de shade te documenteren en de klimgordel naar onderhoud te sturen.

ONDERHOUD EN GEBRUIK GESCHIEDENIS

Elke reparatie van de onderdelen en elementen wordt geregistreerd in de PARKUPKEEP database en kan worden bekeken in de onderhoudsgeschiedenis.

PARKUPKEEP INSTELLINGEN

Om dagelijkse inspecties van de routes uit te voeren of om het scannen van klimgordels te starten, moet u de instellingen in de PARKUPKEEP applicatie aanpassen.

GEBRUIKERSBEHEER

Breng alle taken van uw teamleden in kaart. De teamleden kunnen meerdere rollen hebben met verschillende niveaus in toegang en verantwoordelijkheid.

DASHBOARD

Het Dashboard is de plaats waar alle Klimpark gegevens samenkomen. De gegevens worden getoond en vergeleken in de overzichtelijke grafieken en gegevenstabellen.

DAGELIJKSE RAPPORTEN

De dagmanager kan eenvoudig een dagelijks rapport genereren dat automatisch wordt verzonden naar alle relevante leden van het parkbeheer.

INCIDENT EN KLACHTRAPPORTEN

In het geval van een incident of klacht kan de dagmanager een rapport genereren dat automatisch naar leden van het parkbeheer wordt gestuurd.

MOBIELE APP

PARKUPKEEP KOMT IN TWEE FORMATEN:
EEN WEBTOEPASSING EN EEN MOBIELE ANDROID APP.

Met een MOBIELE ANDROID APP kunt u uw dagelijkse route inspecties met het mobiele apparaat uitvoeren. Zelfs in een omgeving zonder internetverbinding. Wanneer u een zone met internetverbinding betreedt, wordt uw rapport automatisch gesynchroniseerd met de web applicatie.
Als u een beschadigd onderdeel vindt, kunt u dit ter plekke melden. U kunt de volgende dingen doen:

  • Het beschadigde onderdeel selecteren.
  • Een foto maken van het beschadigde onderdeel.
  • Het niveau van ernst van het probleem / risico instellen.
  • Een beschrijving van het probleem / risico toevoegen.
  • De vervaldatum van de reparatie kiezen.
  • De taak toekennen aan een teamlid.

Zodra u op de knop ‘opslaan’ klikt, worden uw bevindingen opgeslagen in de toepassingsdatabase en wordt een e-mail met alle informatie automatisch verzonden naar het onderhoudsteam en de parkmanager.

PRIJZEN

EEN MAAND GRATIS PROEFPERIODE zonder verdere verplichtingen of kosten.

Prijs van de PARKUPKEEP applicatie en de Android-app bedraagt per maand:

1 - 3 locaties:

€ 49.99 per locatie

4 - 10 locaties:

€ 44.99 per locatie

10 + locaties:

€ 37.50 per locatie


Prijzen zijn exclusief btw.

Als u geïnteresseerd bent in de app of het uitproberen van de demo, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon: +31 6 18802645.


APP

CONTACT